Monday, 17 December 2012

cinta itu milikku :)

b, nhe khas bby buat utk b. bby harap sangat b bace :( seriously tadi petang bby nagis sebab b . bby tak tahu nape tetibe jep. kenapa b selalu tipu bby ? b ade gf lain ke ? honest jep kay, bby takan marah b , dunt wurry kay sayang just bby akan kecewa nan sikap b:( just bby nak boy bby honest nan bby jep . tp b dah byk berubah sekarang. bby dah tak sanggup nak ubah kan b mcm dulu balik .bby tahu b tak pernah anggap bby as gf b right ? tak pernah nak ngaku kat ex2 b memb2 b yg b dah ade gf ken ? trima kasih sangat2 taw b buat bby mcm nhe :( terharu ! kenape bile bby perlu kan b , b takde kat cc bby ? why b ? mesty kite gaduh time tu. bby dah tak tahu nak wtpe lagi . bby tak boleh lha kalau sehari tak txt nan b, bby sunyi sangat :( tp bby tahu b boleh kalau tak txt nan bby ken ? hmm . bby selalu tgu b mct bby tp 1 mct puns takde, bby cdey sangat . mcm bby nhe da tak pntg ken . hmm k bby paham .bby sayang sangat kat b. bby selalu sakit tp tak tahu nak ngadu kat sape, rase mcm nak mati jep . bile nak pergi klinik jep bby elak kan diri . bby tak suke lha g klinik . euww ! tp if 1 hari nanti bby terpakse tinggal kan b utk selamanya, tolong jage diri b kay, makan ubat . walaupun terjadi pape kat bby,bby sentiase akan ingat b nd takan tinggal kan b . time tengah keje mesty bby teringat kat b nd dah pkr lain pasal b. susah sangat nak lupe kan b . bby harap sangat b sayang bby ikhlas bukan memain .nd bby teringin nak sanad b cakap ily sepenuh hati b kat bby :( skunk b memang dah berubah sanad, smpai buleh tak txt bby sehari, trima kaseh sayangs ! bby yg macam terhengeh2 kat b tp b tak layan puns . bby malu sanad . skunk bby nak try lupekan b buad selamanye. all about b bby nak dlte. last word takde sape ley amek b dari bby . iloveyousomuch :)

No comments:

Post a Comment