Thursday, 27 December 2012


awak, saya rindu awak, lagy 4 hari jep awak ade kat sini, lpas nhe awak dah pergi plkn, hm, ALLAH jep tahu macam mane perasaan saya terhadap awak. saya harap awak tak lupakan saya sebab saya tanak orang lain amek awak dari saya. tapi saya tahu saya dah takde dalam hidup awak lagi kan ? tapi walau pape puns terjadi, awak tetap ade dalam hati saya. kenapa awak susah sangat nak paham perasaan hati saya ? saya tahu saya banyak buat hati awak terluka tapi hm entahlah awak. saya tak rela awak pergi dari hidup saya. saya masih perlukan awak sampai bila2. mana janji2 awak? kenapa awak tak pernah nak tunaikan? kalau tak boleh tunaikan janji lain kali jangan janji nan saya :( entah kenapa couple nan awak kali nhe saya susah sangat nak lepaskan awak. saya tahu awak tak macam tuh . saya paham, awak tak pernah sayang saya . cinta nd sayang tuh tak boleh paksa kan ? okeh saya terima.tapi bila saya teringat time kite date dulu, tetibe jep saya sedih, sebab kite dah tak dapat mesra macam tuh lagy. awak, saya teringin nak couple nd mesra macam orang lain tapi  tak tercapai . saya ingat kite boleh macam tuh tapi tak boleh rupanya. dulu awak curi hati saya, tapi sekarang awak biarkan macam tuh jep. awak, saya sayang awak lha. awak dah berubah nd awak nak tengok ke saya jadi playgirl macam dulu balik ? saya still ingat awak. memang ramai lelaki ajak saya couple tapi saya tanak sebab takde sape boleh ganti tempat awak sayangs . sim couple kite tuh tak pernah saya nd awak gune lagi kan ? bazir kan ? hmm.. saya rindu nak hang nan awak macam dulu:( saya rindu nak txt macam dulu:( saya rindu nak bermanja nan awak macam dulu:( saya rindu nak panggil awak bie :( saya rindu nan wish 'love you' awak tuh :( tapi sume tuh ah berakhir nd dah takde lagi ! seriously saya sayang awak sepenuh hati saya tapi sayangs tuh sume dah pergi jauh :'( ILOVEYOUSOMUCH shamsul anuar :'(

Wednesday, 19 December 2012

dea bukan untukku lagi :'(

b, trima  kasih  sebab  hari  nhe  tak  mct  lngsg.  dari  pagi  smpai  petang  aku tunggu  mct  dari  kau  tapi  1  puns  takde !  weyh  aku  cedey  kau  tawu ark :(  tp  tak  tau a  kalau  kau  bz  ken.  hm  kay  aku  paam,  aku  mane ade  owank  sayang  aku  lagy,  owank  dah  ade  KAWAN  BARU  mane  ade  nak  ingat  aku :(  takpe  aku  tau  aku  sape .  try  to  smile nd  try  to  forget  u  but  cannot :(  air  mate  aku  bule  kering  nages  sebab  kau  tp  kau  ade ? takde  ken ?  aku  tak  tawu  nak  buad  ape  lagy .  ya ALLAH !  cukup  lha  ape  dugaan  yg  kau  bagi  kat  aku :(  aku  prmpn  yg  lemah  nd  tak  mampu  nak  hadapi  sume  nhe  sowank2 :(  #iyda  jgn  mngharap  sanad  nan  dea !  dea  da  berubah  nd  dea  jauh  dary  kau nd  dea  da  jarang  txt  kau .  dary  situ  suda  tawu  segalanye !   aku  hanya  bule  trime  nan  seadanye . trima  kasih  selame  nhe  dpt  jage  aku  nan  baik :')

Monday, 17 December 2012

cinta itu milikku :)

b, nhe khas bby buat utk b. bby harap sangat b bace :( seriously tadi petang bby nagis sebab b . bby tak tahu nape tetibe jep. kenapa b selalu tipu bby ? b ade gf lain ke ? honest jep kay, bby takan marah b , dunt wurry kay sayang just bby akan kecewa nan sikap b:( just bby nak boy bby honest nan bby jep . tp b dah byk berubah sekarang. bby dah tak sanggup nak ubah kan b mcm dulu balik .bby tahu b tak pernah anggap bby as gf b right ? tak pernah nak ngaku kat ex2 b memb2 b yg b dah ade gf ken ? trima kasih sangat2 taw b buat bby mcm nhe :( terharu ! kenape bile bby perlu kan b , b takde kat cc bby ? why b ? mesty kite gaduh time tu. bby dah tak tahu nak wtpe lagi . bby tak boleh lha kalau sehari tak txt nan b, bby sunyi sangat :( tp bby tahu b boleh kalau tak txt nan bby ken ? hmm . bby selalu tgu b mct bby tp 1 mct puns takde, bby cdey sangat . mcm bby nhe da tak pntg ken . hmm k bby paham .bby sayang sangat kat b. bby selalu sakit tp tak tahu nak ngadu kat sape, rase mcm nak mati jep . bile nak pergi klinik jep bby elak kan diri . bby tak suke lha g klinik . euww ! tp if 1 hari nanti bby terpakse tinggal kan b utk selamanya, tolong jage diri b kay, makan ubat . walaupun terjadi pape kat bby,bby sentiase akan ingat b nd takan tinggal kan b . time tengah keje mesty bby teringat kat b nd dah pkr lain pasal b. susah sangat nak lupe kan b . bby harap sangat b sayang bby ikhlas bukan memain .nd bby teringin nak sanad b cakap ily sepenuh hati b kat bby :( skunk b memang dah berubah sanad, smpai buleh tak txt bby sehari, trima kaseh sayangs ! bby yg macam terhengeh2 kat b tp b tak layan puns . bby malu sanad . skunk bby nak try lupekan b buad selamanye. all about b bby nak dlte. last word takde sape ley amek b dari bby . iloveyousomuch :)

Thursday, 23 August 2012

4 someone but not u :D

awak  awak .  kite  sayangs  sanadII  tat  awak  taw  capital  SA :p  HAHA :p 
bukan  qaw  lha  yg  tga  bace  tho !
pasan  pulak  qaw  nhe :p


eahh  buyot  slmt  ary  raye  taw :)
 duet  raye  aku  mne ?
kate  nak  bagi !
tipu  aeh sayangs ? :(
HAHA ! 


naty  dtg  ruma  taw :)
pntu  ruma  aku  tebukak  luas  utk  qaw  nd  kengkawan  dtg  naty :p
jgn  lupe  bwk  duet  raye aku taw sayangs !
tak  bwk  takleh  msk !
ddk  lua sowankII !
HAHA !
jahat  tak  aku ? 
:)


sayangs :'(
ilysm
 doee :)
gado tho  lha  buad  aku  epy  mcm  owank  giler  taw !
kalah  owank  giler  tat  lua  tho !
tapi  aku  suke bile  ngk  kaw  mara .
mesty  naty  aku  gelak  sowankII  :D
muahahaha :p


da mlm  doe  nak  cite  pnjgII  ,  mate  puns  da  sepet ,  bntal  puns  da  pngl :D
soo  sleep  lha  ape  lagy !
HAHA !
kbye !

 lots of love : NZH